Lubkasabi stretko – Instagram s OZ Tvorivá Dielňa

Keďže Instagram stále viac získava na popularite a istá časť populácie je tam viac aktívna, je táto sociálna sieť novým publikom pre malých podnikateľov, umelcov a handmade tvorcov, ktorí doposiaľ využívali iba fanpage na Facebooku.

Takisto je výborným miestom na prezentáciu činnosti neziskových organizácií a občianskych združení ako je OZ Tvorivá Dielňa. S Karin, ktorá združenie vedie, som sa dohodla na “pro bono” spolupráci. Ja som jej pomohla spustiť Instagram a zároveň som získala skúsenosť, aké to je, keď účet spravujete pre niekoho iného nie len sebe.

Musím uznať, že sa to ukázalo ako výzva, ale cieľom bolo hlavne prakticky ukázať fungovanie na tejto sieti a ponúknuť odporúčania ako sa čo najlepšie zviditeľniť.

Veď napokon aj to je jeden z cieľov Lubkasabi Ateliéru – vzdelávať kreatívnych ľudí v sebaprezentácii a pomáhať sa im zviditeľniť.

Čo je to vlastne ten Lubkasabi Ateliér?

Lubkasabi Ateliér vytvára komunitu kreatívnych ľudí, ktorých podporuje v rozvíjaní svojich talentov, vo vzdelávaní, v úspešnom a aktívnom pracovnom aj osobnom živote.

Skupina Lubkasabi Ateliér na Facebooku je priestor pre Teba, je to…

  • virtuálny ateliér pre ľudí tvoriacich vlastnými rukami a srdcom.
  • miesto pre zdieľanie skúseností, aktuálnych podujatí a zaujímavostí z oblasti handmade.
  • možnosť na spoznanie sa online a stretnutia offline.
  • priestor, kde každý má možnosť odprezentovať sa a zdieľať svoju tvorbu, skupina však neslúži na účely pravidelných reklamných príspevkov.

Každú novú žienku s radosťou privítame a spoznáme bližšie. V Ateliéri dostaneš priestor a príležitosť predstaviť nám seba, alebo to, čomu sa venuješ. Zároveň získaš možnosť spoznať niekoho, s kým by si mohla spolupracovať. Pridaj sa aj ty k nám do skupiny, alebo mi daj o sebe vedieť správou cez môj Instagram, či Facebook.

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.